top of page

LYHYTTERAPIA

Etsitkö apua elämän haastaviin tilanteisiin, kuten uupumukseen ja jaksamisen ongelmiin, elämän kriiseihin, ahdistuneisuuteen tai alakuloisuuteen, parisuhteen ongelmiin, tai kaipaatko vain tukea uusien näkökulmien löytämiseksi?


 

Lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua, jossa hyödynnetään ratkaisukeskeisen psykoterapian menetelmiä, etsien voimavaroja elämässä eteenpäin selviytymiseen. Terapiassa voimme tarvittaessa käyttää apuna myös rentoutusohjauksen menetelmiä. 

Käyntikertoja on yleensä 1-10. Asiakas määrittelee käyntikertojen määrän, ja sen mihin apua haluaa. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Terveydenhuollon ammattilaisena minua sitoo salassapitovelvollisuus. 

Lyhytterapiakäynti on toteutettavissa myös etäyhteyksin!

Hypnoterapialla pyritään luomaan uutta perspektiiviä asioihin, ja muuttamaan haitallisia uskomuksia.

HYPNOTERAPIA

Hypnoterapian käyttöalueita ovat esimerkiksi:

  • Unettomuus

  • Erilaiset pelot ja jännitys

  • Masennus

  • Ahdistuneisuus

  • Elämänmuutosten tukeminen, kuten painonhallinta tai tupakoinnin lopettaminen

Hypnoosi on muuntunut tajunnan tila normaalin valvetilan ja unen välillä. Hypnoosissa saatat olla unenkaltaisessa tilassa, mutta et kuitenkaan unessa. Esimerkiksi hypnoosin kaltaisessa tilassa olet rentoutuessasi silmät kiinni kylvyssä tai nauttiessasi auringonpaisteesta, kevyessä ja vapaasta olotilassa tietäen, että milloin tahansa voisit avata silmäsi, mutta et halua, koska on niin hyvä olla. 

Hypnoosivastaanoton alussa sovin yhdessä asiakkaan kanssa hypnoosityöskentelyn tavoitteet ja käytettävät suggestiot. Hypnoosiin johdatus tapahtuu usein kehorentoutuksen ja mielikuvien avulla.

HYPNOTERAPIA

Tunnetko olosi usein levottomaksi, jännittyneeksi tai uupuneeksi? Rentoutusohjaus pyrkii purkamaan stressin ja ylivireystilan oireita kehossa ja mielessä. 

RENTOUTUS-
OHJAUS

Nykyisin kiireisessä ja stressaavassa elämäntyylissä rentoutumista tarvitsee usein harjoitella. Harjoittelemalla voit kuitenkin tuon taidon palauttaa ja siten lisätä hyvinvointiasi. Rentoutuminen vähentää stressiä ja ahdistusta, tasapainottaa ja elvyttää elintoimintoja, selisää jaksamista ja hyvinvointia.

Rentoutusohjaukset ovat yksilöllisesti räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeita kuunnellen. Jo yhdestäkin rentoutusohjauskerrasta on apua, mutta parhaaseen tulokseen pääset useammalla ohjauksella. Tarjoan kolmen käyntikerran rentoutusohjaus-pakettia yhteishintaan 200€ (norm. yksi kerta 80€). Voit halutessasi äänittää rentoutusohjauksen itsellesi esimerkiksi puhelimellasi jälkikäteen käytettäväksi. 

RENTOUTUSOHJAUS
bottom of page